Drive & Fun Program

DRIVE & FUN - Élményprogram 4 órában

 

Az első foglalható időpontot már megnyitottuk látogatóink számára, további időpontokkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk elérhetőségein, a  [email protected] e-mail címen vagy a +36 23 565 530 telefonszámon érdeklődhet. 

 

Tesztelje reakcióját és vezetési képességeit! Hozza ki magából a legjobbat biztonságos körülmények között egy különleges idő-stressz verseny keretein belül! Ha elég ügyes, 3 futamos gokart vouchert is nyerhet!

A programot Önnek ajánljuk:

  • ha barátaival vagy másokkal szeretné megmérettetni magát tanpályánkon egy technikás ügyességi verseny és vezetéstechnikai élményelemekkel kombinált élményprogram keretein belül

Háromhavonta versenyt hirdetünk a programban résztvevők között, az idő-stressz feladaton legjobb időt futó versenyzőt pedig egy páros, 3 futamos gokart voucherrel ajándékozzuk meg!

A tréning az alábbi módon zajlik:

  • A maximum 8 fős csoportok az élményelemektől függően váltásban, körforgásos rendszerben mozognak a pályamodulokon.
  • Az élményprogram minden esetben egy biztonsági eligazítással kezdődik. Ezután következik a rádiók kiosztása, majd a résztvevők felsorakoznak saját járműveikkel a kiindulópontra, megkezdve az élményprogramot. Mindenki minden feladatban részt vesz.
  • Minden pályarészen, modulon rövid szóbeli ismertetővel kezdenek a trénerek a várható feladatvégzésről. Egy időben egy autó aktív a pályán, a többiek rádión hallgatják a tréner észrevételeit, és látják is társuk teljesítményét.
  • A feladatok gyorsan, pörgősen követik egymást, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló időt, 1-2 perces várakozási időkkel. 1 autóban 1 sofőr foglal helyet.
  • Az élményprogramok a belső, on road modulokon zajlanak: M1, M2, M3, M4.
  • A programot hétvégi napokon rendezzük meg, a szükséges minimum létszámot a drivingcamp szervezi össze adott napra.
Kiegészítő információ
Előfeltétel
érvényes „B” kategóriás jogosítvány, saját autó
Csoportlétszám
8
75 000 HUF 4 h / alkalom