1
Dinamikus rántópad modul
2
Multifunkcionális modul
3
Lejtős hajtűkanyar modul
4
Körpálya modul
5
Országút modul
6
Off-Road modul
7
Külső Off-Road Modul
8
DC Karting
1
Dinamikus rántópad modul

Az egyedülállóan nagy területű, 90 méter hosszú, különösen csúszós felület nagyon sok lehetőséget biztosít a mindennapi vészhelyzetek kezelésének gyakorlására. A modulon a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését, stabilizálását, valamint különböző fékezési és kikerülési manővereket gyakorlunk úgy, hogy ezek a tapasztalatok beidegződéssé váljanak.

2
Multifunkcionális modul

A modul nagy területének köszönhetően rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé: előtérben a különböző fékezési technikák (pl. vészfékezés akár a jármű oldalanként eltérő tapadású felülete esetén, vagy akár célfékezés), a jármű irányítása (pl. kormányzástechnika, szlalom, kikerülés, vagy akár a helyes előretekintés megtanulása), illetve ezek bármely kombinációja. A pálya további különlegessége, hogy egy Aquaplaning medence is található rajta, ahol teljes biztonsággal gyakorolható az úton olyan nagyon nemkívánatos vízen futás helyes kezelése.

3
Lejtős hajtűkanyar modul

Nincs is annál kellemesebb meglepetés, mint amikor egy 9%-os lejtő alján a jeges hajtűkanyarban nem szalagkorlát és szakadék, hanem egy száraz, jól tapadó biztonsági sáv vár ránk! A célfékezés és a kanyartechnika fejlesztése extrém viszonyok között. A hegyvidéki modulunk tetején egy dinamikus rántópad is beépítésre került, hogy a gyakorlás még izgalmasabb és hatékonyabb legyen.

4
Körpálya modul

Tudjuk, hogyha kanyarban intenzíven gyorsítunk, mikor fog oldalirányba kitörni a járművünk a fizikának engedelmeskedve? Tudjuk, hogy mit jelent az oly sokszor elhangzó autós kifejezés, az alul-, vagy túlkormányzottság? A 80 méter átmérőjű óriás körpályánkon saját tapasztalatából fogja ezeket az információkat megszerezni, és mindezt a lehető legnagyobb biztonságban. A modulon a motorkerékpárosok képzésére egy speciális rántópad is kialakításra került.

5
Országút modul

A teljes tanpályát egy egyenesekkel és kanyarokkal, emelkedővel és lejtővel tarkított országút modul fogja közre, ahol a precíz, pontos íveken történő nagy sebességű autózás fortélyai sajátíthatók el. A pálya élményautózásra is lehetőséget nyújt nagy teljesítményű különleges járművek és profi pilóták kíséretében. A modulhoz egy bajnokság megrendezésére is alkalmas Go-kart pálya csatlakozik.

6
Off-Road modul

A rendkívül sok különlegességet nyújtó területen akár egy egész nap is eltölthető. A modulon a járművek oldaldőlését, kapaszkodó-, illetve ereszkedő képességét teszteljük különböző dőlésszögű, 40-50, 60-70, 80-90%-os emelkedő és lejtő felületeken. Autózhatunk rönkpályán, meredek spanyol-lépcsőn, sziklákon lezúgó hegyi patakos területen, és megtanulhatjuk a laza talajon való haladás, illetve az abból való kijutás helyes technikáját is.

7
Külső Off-Road Modul

SUV- és terepjáró-vezetőknek, hogy a közutakról letérve is biztonságosan kihasználhassák az autóban és a bennük rejlő lehetőségeket a következő állomásokon.

8
DC Karting

Izgalmas kanyarok, technikás részek, vadiúj gokartok, adrenalin!

 

Magyarország legújabb és leggyorsabb szabadtéri gokart pályája!

 

A pálya hossza 660 méter, melyen az átlag köridő 53 mp, a legjobb futamidő pedig eddig 46 mp. A drivingcamp karting pályáját egyszerre 8 sofőr használhatja.

Összesen pedig 15 db felnőtt - Sodi RT8 (270 CC) - és 6 db gyermek - Sodi LR5 (160 CC) - gokart várja a vezetés szerelmeseit!