• Karácsonyi Rendezvények

  Tegye felejthetetlenné születésnapját vagy karácsonyi céges rendezvényét! Válasszon a mindent átölelő csomagjainkból egy napközbeni maradandó élményért, melyben csapatépítéssel kapcsolatos programok is szerepelnek, majd este pedig töltsön el egy felejthetetlen vacsorát egyedülálló környezetünkben, melyet egy hangulatos esti party is követhet! Gondoskodunk a sofőrszolgálatról, amennyiben szeretne hosszabb időt nálunk tölteni,  szívesen foglalunk szobát  Önnek/Önöknek a közeli Abacus Business & Wellness Superior szállodában, mely csak 5 kilométerre helyezkedik el a drivingcamp-től. 

 • Évzáró, üzleti vacsorák

  Nyűgözze le ügyfeleit egy különleges év végi vacsora- és konferencia helyszínnel! Készséggel teljesítjük bármilyen jellegű étkezési és szórakoztatással kapcsolatos kívánságát!

 • Partner & Ügyféltalálkozók

  Örömmel megszervezzük partner- és ügyféltalálkozóját bármilyen alkalomról is legyen szó! Fedezze fel létesítményünk mindenre kiterjedő szolgáltatásait, csapatunk pedig gondoskodik a minőségi színvonalról!

 • Team Building – Csapatépítés

  Kerüljön közelebb munkatársaihoz! Amellett, hogy trükkös csapatjátékkal készülünk, rengeteg különféle házon belüli és házon kívüli élményprogramot tudunk nyújtani, hogy igazi csapatjátékos válhasson Önből is! Kérjük, tekintse meg élményprogramjainkat és kiegészítő szolgáltatásainkat!

 • Professzionális Gépjármű & Kiegészítő Tesztelés

  Próbálja ki járművét ellenőrzött körülmények között, extrém szituációkban, on-road és off-road pályánkon egyarán! A gépjárművek bemutatása mellett pályánk kíválóan alkalmas tesztelésre is, mint pl. gumiabroncs, szoftver tesztelése, illetve bármilyen más gépjárművel kapcsolatos kiegészítő szolgáltatás. Biztosak vagyunk benne, hogy a legexkluzívabb körülményeket tudjuk biztosítani, bármilyen érzékeny tesztelésről is legyen szó.

 • Családi nap

  Szívesen megszervezzük cége Családi Napját, rengeteg házon belüli és házon kívüli lehetőséggel, gyerekeknek szóló programokkal és játékokkal, különleges lehetőségekkel Hölgyeknek és Uraknak. Továbbá abban is biztosak vagyunk, hogy mindenki ízlésének eleget tudunk tenni változatos catering ajánlatainkkal. Kérjük, tekintse meg élményprogramjainkat és kiegészítő szolgáltatásainkat!

 • Sajtótájékoztató

  A drivingcamp teljeskörű szolgáltatást nyújt sajtótájékoztatók megrendezéséhez és lebonyolításához. Média eszközök, nagy méretű konferenciatermek prémium hangrendszerrel és világítással, tolmács szolgáltatás és minden igényt kielégítő catering várja Önöket.    

 • Professzionális Vezetéstechnikai Tréning

  Amennyiben cége lehetőséget keres saját sofőrök képzésére, abban az esetben a Német Biztonsági Tanács (DVR) által minősített instruktoraink által tartott képzéseink minden lehetséges közúti helyzetre megoldást nyújtanak. Emellett természetesen eco-tréningeket is tartunk busz és kamionsofőrök számára, amellyel üzemanyagot tudnak spórolni és hatékonyabban közlekedhetnek.

 • Kizárólagos Autó/Kamion/Busz Márkanap és Bemutató

  Mutassa be legújabb járművét Európa legcsodálatosabb és legmodernebb vezetéstechnikai centrumában! Fedett lounge-unkban akár két autó bemutatójára is lehetőség nyílik, amellett, hogy pályánkon kipróbálhat bármilyen típust, akár on-road akár off-road modellről van szó. További lehetőség nyílik professzionális sátrak felépítésére, köszönhetően hatalmas szabad területeinknek. Autómosás, flotta menedzsment, prémium catering, hostess szervíz, orvosi szolgálat, továbbá felkészült csapatunk bármiben rendelkezésére áll.

 • Roadshow

  A drivingcamp roadshow-k kiváló helyszínéül is szolgálhat. Az M1-es autópálya közvetlen közelében található, minden körülmény adott egy kiváló Roadshow lebonyolításához. Emellett pályánk alkalmas autóbemutatóra, illetve tesztelésre, vagy ha csak gyönyörködne a látnivalókban!

 • Tuning & Old-timer Shows

  A drivingcamp egyedülálló helyszínként szolgálhat Tuning és Old-timer show-k számára is a hatalmas területeinek is köszönhetően. Az járművek mellett, melyek a parkoló területén kiállíthatóak, lehetőség nyílik gyorskörök megtételére pályánkon, teljesen biztonságos körülmények között. Az egész pálya területe tökéletesen alkalmas bármilyen autótípus bemutatására.

 • Adrenalin programok

  Azt gondolja, hogy a vezetés unalmas, esetleg monoton? Élménydús programjainkkal bebizonyítjuk az ellenkezőjét! Élje át Ön is és szerezzen felejthetetlen élményt szuper gyors versenyautónkkal, az Ariel Atommal! Érezze a centrifugális erő hatását Drift élményprogramunkon, vagy tapasztalja meg testközelből off-road pályánk adta körülményeket! Amennyiben mindez kevés lenne, a fellegekbe repítjük két- vagy négyszmélyes helikopterünkkel!

 • Off-Road Programok

  Több, mint 10 hektárnyi off-road  területünkön kínáljuk kedves ügyfeleink részére terepi élmény programjainkat és tréningjeinket, saját vagy bérelt autóval. Tanulja meg Ön is kezelni autóját sáros, csúszós, meredek utakon és vízen egyaránt!     

 • Fotós/Videós forgatások

  Pályánk és közvetlen környezete egyedülálló helyszínként szolgálhat egy fotós/videós forgatáshoz. Biztonságos és egyedi környezetet nyújtunk professzionális forgató csapatoknak, félprofiknak, magazinoknak, TV adásoknak és cégeknek egyaránt.

 • Expo / Konferencia

  A drivingcamp hatalmas területein vállaljuk akár házon belüli, akár házon kívüli Kiállítások vagy Konferenciák megrendezését. Számunkra eseménye sikere a legfontosabb, ezért minden további kérés és szolgáltatással kapcsolatban keressen minket bizalommal!                     

 • Legény- vagy lánybúcsú és esküvői helyszín

  Nemcsak autó őrülteknek, hanem különleges helyszínt keresőknek is ajánljuk létesítményünket, hogy emlékezetes legyen ez az alkalom! Teljeskörű szolgáltatást nyújtva biztosítjuk egyedülálló helyszínünkön, hogy családja és barátai körében gondtalanul élvezhesse élete egyik legfontosabb napját!