Balatoni Csapatépítő - 2023

 

drivingcamp - és ami mögötte van

Vezetéstechnikai központunk szolgáltatásai mellett vendégeink részére számos további lehetőséget biztosítunk a rendezvényeket illetően is: VIP szolgáltatás, hotelfoglalás, shuttle/transzfer, mentőszolgálat, örző-védő szolgálat, hostessek, catering, szabadidős programok Budapesten és környékén, adrenalin-dús élmények, mint pl.: off road taxi, off road élményvezetés, élmény helikopteres repülés, speed-boat és még rengeteg kreatív ötlettel színesíthetjük rendezvényét.

Válassza ki cége, csapata, vendégei vagy saját maga számára a leginkább megfelelő  tréninget vagy programot, vagy hívjon minket, hogy egyedi igényei szerint állíthassuk össze személyre szabott ajánlatunkat!

 

drivingcamp Hungary – vezetéstechnikai  és rendezvényközpont 

2012. őszén nyitotta meg kapuit Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja a VT Holding (Austria) és a NiT Hungary részvényesek támogatásával.
Budapesttől csupán 24 km-re, az M1-es autópálya mellett, több  mint 220.000 m2-es területen, 7 high-tech modulunkon próbálhatják ki Vendégeink a helyes vezetés technikáját a legkülönbözőbb közlekedési helyzetekben. Így a vezetés – szakképzett, több nyelven beszélő instruktoraink irányításával – élménnyé válik.

A szállítmányozás területén dolgozó, hivatásos sofőrök részére is lehetőséget nyújtunk továbbképzésre és kihívást jelentő szituációk gyakorlására. Trénereink a Német Közlekedésbiztonsági Tanács (DVR)  legmagasabb szintű képzésein vettek részt.

Fogadóépületünk egyedülálló helyszínt biztosít rendezvények számára, lélegzetelállító kilátással az egész létesítményre. Kínálatunkat kiegészítik még modern technikai felszereltségű oktató-, és tárgyalótermeink, valamint kulináris élvezeteket nyújtó éttermünk, a bistro MOTO.

2019. januárjában megnyitottuk és átadtuk vadonatúj bemutatótermünket. A showroom egy a hipermodern bemutatótér, amely a maga 300 négyzetméterével több mint 250 ember, 8 autó, 6 teherautó, vagy akár 4 méteres belmagasságával buszok befogadására is alkalmas. A showroomban elérhetőek a legkorszerűbb prezentációs eszközök, ledfalak, hangtechnika, így teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatást is tudunk biztosítani.

2019. júniusában megnyitottuk Magyarország legizgalmasabb gokart pályáját. Az 540 méter hosszú kültéri pálya  igazán egyedülálló élményt  nyújt felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

 

 

YOUR SKILLS - OUR PASSION!

Dr. Reinhard Platzer
Elnök Vezérigazgató/CEO