CSAPATÉPÍTŐ AUSZTRIÁBAN - 2022

 

drivingcamp - és ami mögötte van

Vezetéstechnikai központunk szolgáltatásai mellett vendégeink részére számos további lehetőséget biztosítunk a rendezvényeket illetően is: VIP szolgáltatás, hotelfoglalás, shuttle/transzfer, mentőszolgálat, örző-védő szolgálat, hostessek, catering, szabadidős programok Budapesten és környékén, adrenalin-dús élmények, mint pl.: off road taxi, off road élményvezetés, élmény helikopteres repülés, speed-boat és még rengeteg kreatív ötlettel színesíthetjük rendezvényét.

Válassza ki cége, csapata, vendégei vagy saját maga számára a leginkább megfelelő  tréninget vagy programot, vagy hívjon minket, hogy egyedi igényei szerint állíthassuk össze személyre szabott ajánlatunkat!

 

drivingcamp Hungary – vezetéstechnikai  és rendezvényközpont 

2012. őszén nyitotta meg kapuit Európa egyik legfejlettebb és legmodernebb vezetéstechnikai központja a VT Holding (Austria) és a NiT Hungary részvényesek támogatásával.
Budapesttől csupán 24 km-re, az M1-es autópálya mellett, több  mint 220.000 m2-es területen, 7 high-tech modulunkon próbálhatják ki Vendégeink a helyes vezetés technikáját a legkülönbözőbb közlekedési helyzetekben. Így a vezetés – szakképzett, több nyelven beszélő instruktoraink irányításával – élménnyé válik.

A szállítmányozás területén dolgozó, hivatásos sofőrök részére is lehetőséget nyújtunk továbbképzésre és kihívást jelentő szituációk gyakorlására. Trénereink a Német Közlekedésbiztonsági Tanács (DVR)  legmagasabb szintű képzésein vettek részt.

Fogadóépületünk egyedülálló helyszínt biztosít rendezvények számára, lélegzetelállító kilátással az egész létesítményre. Kínálatunkat kiegészítik még modern technikai felszereltségű oktató-, és tárgyalótermeink, valamint kulináris élvezeteket nyújtó éttermünk, a bistro MOTO.

2019. januárjában megnyitottuk és átadtuk vadonatúj bemutatótermünket. A showroom egy a hipermodern bemutatótér, amely a maga 300 négyzetméterével több mint 250 ember, 8 autó, 6 teherautó, vagy akár 4 méteres belmagasságával buszok befogadására is alkalmas. A showroomban elérhetőek a legkorszerűbb prezentációs eszközök, ledfalak, hangtechnika, így teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatást is tudunk biztosítani.

2019. júniusában megnyitottuk Magyarország legizgalmasabb gokart pályáját. A 760 méter hosszú kültéri pálya  igazán egyedülálló élményt  nyújt felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

 

 

YOUR SKILLS - OUR PASSION!

Dr. Reinhard Platzer
Elnök Vezérigazgató/CEO