Toyota GR SPORT - Új Autó Tréning

A tréninget azoknak ajánljuk, akik újonnan vásárolt Toyota GR SPORT autójuk és saját maguk határait szeretnék kipróbálni, biztonságos, kontrollált körülmények között.

 

 

A résztvevők megismerhetik a felszereltséghez járó vezetéstámogató rendszerek funkcióit, és elsajátíthatják azok használatát. Hangsúlyban a VSC (járműstabilitás vezérlő), PDA (proaktív adaptív vezetéstámogató), ACC (adaptív tempomat) és LTA (sávkövető asszisztens) bemutatása.

Feladatok:

-Sodródó jármű egyenesbe hozása, GR SPORT VSC működése,

-Kombinált pálya, gyors irányváltások, szlalom, kikerülés és parkolás, GR Sport feszes futómű, alacsony falvastagságú gumi, jó irányíthatóság, 360 fokos kamera vagy tolatókamera, koccanásgátló rendszer,

-Ideális ív, megfelelő kanyarsebesség, tapadás, VSC működése,

-Haladás országúti tempóban, kanyargós körpályán, ACC, LTA, PDA. Mindezeken felül C-HR Plug-in Hybrid modellnél az egypedálos vezetés.

A tréningen lehetőséget biztosítunk 1 fő felnőtt kísérő részvételére, vagy 1 fő 14.évet betöltött, 150 cm-nél magasabb gyermek kíséretére is.

A hatékony és biztonságos együttműködés érdekében a feladatok végrehajtása csoportos tréningek esetén saját Toyota GR SPORT új járművel történik, és Ön folyamatosan rádiókapcsolatban van a trénerrel.

Kiegészítő információ
Előfeltétel
érvényes „B” kategóriás jogosítvány
Gépjármű
saját, új Toyota GR SPORT
Csoportlétszám
8
Használt pályamodulok
M1,M2,M3,M5
4 h / alkalom