Motoros Komplex Tréning

A tréning célja: a motorosok elméleti és gyakorlati képességeinek és készségeinek fejlesztése, a tréning során tanultak alkalmazása a közúti közlekedésben.

Az elmúlt 25 év szakmai tapasztalatát adjuk át személyre lebontva elméleti és gyakorlati téren egyaránt, oly módon, hogy különböző és változatos pályafeladatokat oldunk meg, amik közlekedési helyzeteket szimulálnak. 

A tanpályás szimulációs gyakorlatok minden motoros számára lehetővé teszi azt, hogy olyan készségszinten elsajátítsa a motorkerékpárjának technikai kezelését, hogy a mindennapos közúti közlekedés során a lehető legbiztonságosabban tudja azt alkalmazni.

A tréning felépítése

"Mindig az alapoknál kezdj, ebből sosem elég!"

Alapgyakorlatok: a szlalom, a holland kapu, a Sági lóhere, a kiskör, a nyolcas meg a többiek. Gondolhatsz arra, hogy ezt már sokszor csináltam, de hidd el, nem elégszer! Ezek a gyakorlatok mind a hatékony motorkezelést szolgálják a gáz-kuplung-hátsó fék együttes használatával. 

 

Mitől komplex a képzés?

Attól, hogy az alapgyakorlatok intenzív elsajátítása után dinamikus feladatokat is fogunk gyakorolni az M5 modulon országúti sebességgel, a kanyarodási-technikákat, helyezkedést a "forgalmi sávban", valamint a nézőpont-áthelyezést. Ezek után következik a gokart-pálya, ami nagyszerűen és izgalmasan összegzi az alap és dinamikus feladatok során tanultakat folyamatosan változó kanyaríveken. A nap végét fékezéssel zárjuk, az első és hátsó fék maximális kihasználásával, egy „váratlanul” fellépő akadály előtti megállással.   

A tréning ára tartalmaz egy kétfogásos menüebédet bistro MOTO éttermünkben.

Kiegészítő információ
Előfeltétel
érvényes „A1/A2/A/AM” kategóriás jogosítvány
Csoportlétszám
8
44 990 HUF 7 h / alkalom