Hogyan foglaljon

Hírek

c 14 Október 2019

Te milyen év végi céges rendezvényt szeretnél?

Te milyen év végi céges rendezvényt szeretnél? Eleged van a sablon megoldásokból, és egyedi élményre vágysz?


Meghitt ünneplést vagy privát bulit tervezel? Fontos a családias légkör, a finom falatok és a különleges hangulat? Vagy éppen a nagy csapattal szeretnéd lezárni az év vági hajrát, és szusszanni egyet, örülve az eddig elért sikereknek, eredményeknek? Vagy egy kis official, évösszegző programot is csempésznél vállalati eseményed programjába, ami valóban összerántja a leadership tagjait?


Ha ezekben a dimenziókban gondolkodsz, akkor a drivingcamp showroom-ot épp a te igényeidre szabták. A helyszín sokszínűsége és teljes infrastrukturális felszereltsége miatt meg tudjuk valósítani bármelyik álomrendezvényt! Nem beszélve a szervező csapatról, akik több évnyi rutinnal a hátuk mögött figyelik minden kérésedet.
Ha vállalati eventben gondolkodsz, akkor bízd magad ránk! Hogy miért? Mert maximalista vagy a rendezvények tekintetében, ahogyan mi is.


Mitől különleges a drivingcamp showroom?


Letisztult, egyedi high-tech megoldásokkal ad választ a rendezvényes elképzelésekre.
Egyszerre meghitt, hiszen privát bulikhoz egyaránt jól illeszkedik adottságaival, de több száz fős vállalati partikhoz is megfelelő infrastruktúrával rendelkezik. A zsámbéki helyszínre történő lejutásról dedikált transzferjáratok indításával gondoskodunk.


Legyen szó ültetett vacsoráról, üzleti prezentációkkal tarkított programról, vagy egy eszméletlen karaoke buliról, a drivingcamp showroom-ja komplex csomagajánlatokkal segíti az ügyfeleket a legteljesebb esemény-élmény megéléséhez.


Zárd velünk az évet, vagy karácsonyozz velünk!
Egyedi ajánlatigényedet jelezd az alábbi e-mail címen! – sales@drivingcamp.hu