Nyári csapatépítők, kalandra fel!

4 órás, izgalmas, autóvezetési kihívásokat tartogató élményprogramunk a legmelegebb helyzetekben is garantáltan kihozza belőletek a LEG-eket. 

A drivingcampen csapatostul jönnek az élmények! Szakértőink segítenek, hogy akár a pályán versenyezve, akár a bistro MOTO frissítő kényelmében, minél több örömteli pillanatot megélhessetek.

Gyertek el hozzánk 2024. július 1. és augusztus 31. között, és éljetek a 20%-os Summer Sale kedvezménnyel – hogy az élmény még teljesebb legyen!

Program:

Helyszín: 2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1.

Dátum: további egyeztetés szükséges

  • Opciós foglalás: 5 munkanap a kiválasztott dátumra
  • Időtartam: 9.00–13.00 vagy 13.30–17.30

4 órás élmény csapatépítő program:

  • Létszám: 10 fő - 1 csoport
  • Csoportok: maximum 10 fő / 1 csoport
  • Double drive: 2 sofőr / 1 autó
  • Autó típusa: megrendelő által biztosított vagy bérautó

Modulok

Modul 1: Rántópados modul

A dinamikus rántópad modulon a 90 méter hosszú, különösen csúszós, műgyantás felületen trénereink instrukciói alapján próbálhatjátok ki, hogyan kell a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű felett visszaszerezni az uralmat. Szlalom feladatok célfékezéssel, határsebességet elérve a csúszós felületen.

Modul 2: Ügyességi verseny

Multifunkcionális modulunkon innovatív ügyességi verseny. A cél: minél gyorsabban és precízebben végigvinni a gépjárművet egy akadálypályán, ahol a köridő és a döntött bóják büntetőmásodpercei adják a végeredményt.

Modul 3: Hegyvidéki modul

Vajon mit jelent az oly sokszor elhangzó autós kifejezés, az alul-, vagy túlkormányozottság? A lejtős hajtűkanyar modulunkon saját tapasztalatból fogod ezeket az információkat megszerezni, és mindezt a lehető legnagyobb biztonságban.

Modul 4: Körpálya modul

Tudod, hogyha kanyarban intenzíven gyorsítasz, mikor fog oldalirányba kitörni a járműved a fizikának engedelmeskedve? A körpálya modulunkon saját tapasztalatból fogod ezeket az információkat megszerezni, és mindezt a lehető legnagyobb biztonságban.

Részvételi feltétel:

érvényes „B" kategóriás jogosítvány

 

Az alapcsomagon felül még ezeket az 1-2 órás extra programokat kérhetitek:

Helikopter – Bolondautó - Off-Road Taxi - Off-Road vezetés – Gokart
Opcionálisan a cateringre is van lehetőség.

 

További részletekért és pontos árajánlatért keress minket: 

[email protected] e-mail címen!