MotoTurn Tréning

Lépj be velünk a motorozás izgalmas világába a MotoTurn tréningünkön! Ez a program kifejezetten motorosok számára készült, hogy javítsa kanyarodási technikáikat és biztonságukat az utakon. Tapasztalt oktatóink segítségével megtanulhatod, hogyan válj magabiztosabbá és hatékonyabbá a motorod nyergében. Gyere el, és éld át a sebesség és a szabadság érzését, miközben biztonságos környezetben tanulsz!

Időpont foglalásért kattints erre a linkre!


Drive PRO Tréning

Emeld új szintre vezetési képességeidet a Drive PRO tréningünk segítségével! Ez a program mindazoknak szól, akik már elvégeztek nálunk egy tréninget, továbbfejlesztenék vezetési technikájukat és magabiztosabbá szeretnének válni a különböző vezetési helyzetekben.

Városi közlekedés vagy autópályás vezetés? A Drive PRO tréning segít abban, hogy minden helyzetben ura legyél az autódnak.

Tudj meg többet a lehetőségről, és foglalj időpontot a tréningre ide kattintva!


Double Drive Tréning

Együtt jobban megy! Double Drive tréningünk lehetőséget kínál arra, hogy két fő egy autóban, együtt fejlessze vezetési képességeit és az egymás iránti bizalmat. Ez a programunk ideális pároknak, barátoknak vagy családtagoknak, akik megtapasztalnák, hogyan reagáljanak szimulált vészhelyzeti szituációkban. Célunk, hogy minden körülmények között magabiztosan vezessetek, és mindketten megtanuljátok, hogyan lehet elkerülni a baleseteket. A tréning során folyamatos rádiókapcsolatban lesztek a trénerrel, így a feladatok végrehajtása még biztonságosabb és hatékonyabb lesz.

Bővebb információért irány ez a link!