Hogyan foglaljon

Hírek

c 14 November 2019

Black Friday - Exkluzív ajánlatokkal készülünk!

Visszaszámlálás indul….

A drivingcamp speciális vezetéstechnikai csomagokkal és kedvezményekkel készül a Black Friday-re! November utolsó hétvégéjén, 3 teljes napon keresztül lesznek elérhetőek ajánlataink!  Lepd meg magadat vagy szeretteidet, ajándékozz élményt és biztonságot! Tedd meg mielőbb, mert speciális tréningjeink csak limitált ideig lesznek elérhetőek.

Válogass kedvedre 2019. november 29-december 01. között!

 

Black Ice tréning -  40% OFF

Télen is magabiztosan az utakon!

Jelentkezz Black Ice tréningünkre, és legyél profi télen is a jégen is!

Jelentkezz 4 órás csoportos tréningünkre, mely bővített elmélettel és speciális pályaprogrammal kifejezetten a téli közlekedésre készít fel. A tréning kizárólag a 3 nap alatt érhető el és a megvásárolt vouchert 2020. március 15-ig lehet felhasználni.

A tréning az alábbi kóddal ezen a hétvégén 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg!

KÓD: DCHBLACKICE40

Megveszem!

 

Speciális After Work tréning -20% OFF

Egy tréning, amely csak kettőtöknek szól!

Mindig idegeskedsz, amikor a párod egyedül ül kocsiba? Esetleg te is úgy érzed, hogy frissítenél tudásodon és reflexeiden? Akkor itt az alkalom, hogy egy olyan tréningen vegyetek részt a barátoddal, családtagoddal vagy pároddal, ami speciálisan a ti igényeitekre és készségeitekre van szabva. Az After Work egy olyan vezetéstechnikai tréning, ahol a tréner csak egy személlyel foglalkozik, páros verzióján pedig exkluzív módon, ketten gyakorolhattok! A tréner kizárólag veletek foglalkozik 2 órán keresztül, személyre szabottan. A tréning ezen az áron kizárólag ezen a hétvégén érhető el, a megvásárolt voucherrel pedig 2020. április végéig tudtok időpontot foglalni email-en vagy telefonon.

Az exkluzív páros tréning most limitált felhasználási idővel és 20 % kedvezménnyel érhető el a Black Friday őrület ideje alatt!

KÓD: DCHSPECAW20

Megveszem!

 

Black Weekend Special! -15% OFF

Még többre vágysz? Akkor itt az alkalom! A csoportos személygépjármű és motoros tréningjeink teljes árából most 15%-ot elengedünk!

(kezdő, kompakt, standard, intenzív, profi, drive&spa, téli, motoros alap és haladó tréningjeinkre érvényes)

KÓD: DCHBLW201915

Válogatok!