1., Mit érdemes rólad tudni dióhéjban?

2 éve dolgozom a Drivingcamp-en, előtte a turizmus - vendéglátásban tevékenykedtem itthon és külföldön egyaránt, így az emberekkel való kommunikáció folyamatosan része volt az életemnek.
Több szállal fűződöm Zsámbékhoz, itt nőttem fel, ovi, suli, korábbi munkahelyeim, teljes rokonságom ide köt, így külön öröm számomra, hogy egy helyi prémium szolgáltatónál gazdagíthatom a tudásomat.  Fontos számomra a család, a barátok, a támogató környezet és a folyamatos fejlődés lehetősége.
Amit csinálok, azt szeretem a legjobb tudásom szerint becsületesen elvégezni, ebből adódóan a felületességet az élet minden területén kerülöm.

2., Hogy néz ki egy átlagos napod a DC-ben?

Reggel elkészítem a tökéletesre gőzölt és karamellizált habos-babos kávémat… majd megcsörren az első telefon, párhuzamosan dolgozzuk fel az e-maileket. J
Az egyéni ügyfelekkel való kapcsolattartás teszi ki a napom nagy részét. Munkánk precíz szervezést, folyamatos nyomon követést, gyors reagálóképességet igényel, mivel rengeteg megkeresést, rendezvényt és az ezekkel járó adatkezelést bonyolítunk le nap mint nap.
Összességében változatosság, pörgés jellemzi a pozíciómat.

3., Mi a víziód, mi az ami hajt téged a DC-ben?

Büszke vagyok rá, hogy egy valódi értéket teremtő cégnél dolgozom, amely egyedi az országban, illetve a munkánk eredménye akár emberi életekben is megmutatkozhat.
Nekem is örömömre szolgál ezt a tudatosságot, felelősségvállalást közvetíteni.
Mindemellett élvezem az ügyfelekkel folytatott mindennapi kommunikációt, a gyakori pozitív visszajelzéseket, amelyeket igyekszem meghálálni és szebbé tenni napjaikat.

4., Mit értékelsz leginkább a munkádban?

A körülményeket, a csodálatos környezetet, kollégáim és instruktoraink páratlan szakértelmét, akiktől mindig tanulhatok, de leginkább azt értékelem, hogy biztonságban érezhetem magam, bármikor és bármilyen témával kapcsolatban fordulhatok hozzájuk.

5., Mi a hobbid?

Munka után szeretek a feladatoktól elvonatkoztatni és sporttal kikapcsolódni.
Bármikor vevő vagyok egy táncos, éneklős estére, koncertre, vagy fesztiválra a barátaimmal.
Fontos számomra az én-idő, akár egy önismeret fejlesztő vagy pszichológiai könyv, akár az online nézelődés, keresgélés is teljesen kikapcsol.

6., Mi volt a legviccesebb dolog, amivel találkoztál a munkád során?

Történt egy alkalommal, hogy a Drivingcamp-hez vezető bekötőúton a visszapillantó tükörben megláttam egy őzet, ugyanis itt sűrű a vadforgalom. Annyira lefoglalt a látványa, hogy a következő pillanatban egy sorompóval találtam magam szemben, amely a Drivingcamp mellett található földutat zárja le. Szerencsére a tréning során tanultakat alkalmazva, vészfékkel sikerült idejében megállnom.
Lángba borult orcával álltam meg központunk parkolójában, abban reménykedve, hogy senki sem érzékelte a történteket. Természetesen az instruktorok a teraszról nézték végig az eseményt, az ajtón belépve pedig hatalmas nevetéssel fogadtak és megígérték, tartanak még nekem személyre szabott vezetéstechnikai tréninget.
Emellett legyen szó trollkodásról, iróniáról vagy spontán beszólásról, a kollégák mindig feldobják a napomat. J

7., Ha találkozhatnál egy híres emberrel, ki lenne az?

Alapvetően nem nagyon rajongok senkiért, nem követem a hírességeket, de ha választani kellene, akkor egyértelműen Jon Bon Jovi. Szüleimnek köszönhetően az ő zenéin nőttem fel, így a gyerekkori emlékeimet idézi fel.

8., Mit üzensz a sofőröknek?

Tudom, hogy sablonosan hangzik, de abszolút a türelem, illetve a kellő odafigyelés a legfontosabb. (Ne mobilozz!)
Senki se érezze magát különbnek az úton, függetlenül attól, hogy milyen autóval és milyen hangulatban van.