Mit érdemes rólad tudnunk dióhéjban?

2016. óta dolgozom a drivingcamp csapatában. 2013-ban, első saját autónk vásárlása után vettünk részt először a férjemmel együtt a drivingcampen egy vezetéstechnikai tréningen. Nagyon profi volt a trénerünk, sok mindent tanultunk és nagyon tetszett a helyszín is – megjegyeztem magamnak akkor ezt a különleges helyet, és amikor pár évvel később lehetőségem adódott, örömmel csatlakoztam recepciósként a csapathoz. Kisfiunk születését követően új feladatokkal bővült a munkaköröm, jelenleg recepció vezetőként és projekt felelősként tevékenykedem.

 

Hogyan néz ki egy átlagos napod a drivingcampen?

Minden munkanap kicsit más, de az állandó feladatok megadják a nap keretét. Reggel az aznapi tréningek regisztrációjának ellenőrzésével kezdek, utána ügyfélkapcsolati feladatokat látok el. Recepció vezetőként többek között az egyéni ügyfeleink teljeskörű kiszolgálását biztosítom, projekt felelősként pedig kiemelt partnereinkkel való kapcsolattartási feladatokban veszek részt. Fontos feladatom még a drivingcamp különböző részlegei között segíteni az információ áramlást – ami a gyakorlatban sok rohangálással jár egyik helyről a másikra. Természetesen sok adminisztratív teendőm is akad a nap során, de a kreativitásnak is jut szerep, amikor egy-egy vállalati folyamat optimalizálása a feladatom. Összeségében nem szoktam unatkozni. :)

 

Mi a víziód, mi az, ami hajt téged a drivingcampen?

Társadalmilag hasznos tevékenységet folytatunk, miközben érdekes, modern szolgáltatást nyújtunk, ez teszi számomra különlegessé a drivingcampet.

 

Mit értékelsz a leginkább a munkádban?

A szuper csapatot, a klassz helyszínt, a trénerek kiemelkedő szakértelmét, és azt, hogy a kollégáktól sokat tanulhatok.

 

Mi a hobbid?

Szabadidőmet a családommal szeretem tölteni. Szeretek főzni, érdekel a gasztronómia, teljesen ki tud kapcsolni egy jó vacsora vagy hétvégi ebéd elkészítése. Nagyon szeretek sportolni, jógázni, kirándulni és olvasni.

 

Mi volt a legviccesebb dolog, amivel találkoztál munkád során?

Inkább különleges, mint vicces emlék jut eszembe, mint amikor az első munkanapjaim egyikén egy akkor újdonságnak számító Teslát vezethettem vagy amikor például az off-road pályát próbálhattam ki.  :)

 

Ha találkozhatnál egy híres emberrel, ki lenne az?

Dragomán Györggyel, vagy ha külföldi híres ember, akkor Bradley Cooper.

 

Mit üzensz a sofőröknek?

Gyakorlat teszi a mestert, és mi biztosítjuk a gyakorlás lehetőségét.