Mit érdemes rólad tudnunk dióhéjban?

Nos erről bárki mást kérdeznél, biztosan könnyebben megadná a választ…nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz saját magamról írni.

Három éve költöztünk Budaörsről Zsámbékra a családommal és már közel két éve van szerencsém a drivingcamp remek csapatával dolgozni. Szabadidőm nagyrészét igyekszem a férjemmel és kislányunkkal tölteni.

A „falkánkban” továbbá nyilván tartunk még egy szuper rosszcsont kutyust Carlost és a flegma macskánkat Lottikát, aki egyébként egy igazi díva. Imádom, az összes szőrös négylábú állatot, főleg az őzeket, szarvas féléket és nagymacskákat, meg mindent ami állat… Bááár….az élő szárnyasoktól nagyon félek, meg az egerektől … Az utóbbival való meetingemet az egész drivingcamp hallotta… :)

Pedig általában higgadt természet jellemez, nem vagyok drámás fajta. Ami miatt legtöbben furinak tartanak, az az, hogy nem szeretem a dinnyét, továbbá édességet és bolti vágott virágot kapni. 

Próbálom minél tevékenyebben tölteni napjaimat és a rendelkezésemre álló időből a lehető legtöbbet kihozni. Nem szoktam unatkozni, mindig kitalálok valami produktív projektet, pl. sokszor rendezem át a környezetemet, gondozok kiskertet, alkotok, nevelek stb. mindegy csak utána látványos, tapasztalható, érzékelhető, vagy kézzel fogható eredménnyel örvendeztessen meg. 

Igyekszem megtalálni, észrevenni másokban és a környezetemben lévő jót, örülni a „nagyszerű apróságoknak”, így állni az élethez, a munkához, az emberekhez, ügyfelekhez és próbálom ennek megteremtését elősegíteni aktuális környezetemben, ahogy a magánéletemben úgy a munkában is.

Mi a hobbid?

A kedvenc hobbym az, amikor végre minőségi időt tölthetek a szeretteimmel, mert a mindennapokban ebből tudok leginkább és a legtöbbet meríteni.

Munka után kutyasétáltatás az erdőben, közben kibeszélni a nap történéseit, egy finom közös vacsi, társas vagy kártya party engem kellőképp feltölt, kikapcsol. A péntek esti teraszozás, madárcsicsergés hallgatással egybekötve egy pohár finom rozé mellett számomra tökéletes befejezése egy dolgos munkahétnek.

Mivel – mint sok más nőtársamat- a munka, a család és az otthoni teendők eléggé lefoglalnak, nem tudok olyan mértékben időt szakítani már a hobbymra, mint régen.

Fiatal koromban versenytáncoltam és salsáztam, szóval azért egy jó bulira bármikor szakítok időt és jól kitáncolom magam. A baráti összejövetelekre sem mondok könnyen nemet. 

Szeretek zenét hallgatni, szinte bármi jöhet!

Imádom a régi filmeket, de néha rábukkanok egy-egy új sorozatra is, amit nem tudok abbahagyni és az alvásidőm bánja, ezt persze mindig megbánom és megfogadom, „sohatöbbénemleszilyen” 

Érdekel a gasztronómia, szeretek főzni és új recepteket, alapanyagokat kipróbálni, különleges ételeket, éttermeket felfedezni, kirándulni.

Hogy néz ki egy átlagos napod?

Nagyon-nagyon mozgalmasan.

Szeretnék sokat aludni, időben lefeküdni és reggel korán, de hosszasan ébredezni, viszont erre sajnos képtelen vagyok, így ébredés után közvetlenül még nem vagyok annyira bűbájos… :)

A munkába vezető útszakasz azonban mindig megteszi jótékony hatását, különösen, ha a nap is süt…a drivingcamp előtti napraforgó mezők, szalmabálák és a legelésző őzcsalád ráhangol a napra, mire beérek, már helyén van a mosolyom is. :) Ez az én „jógám”.

Ami kell is, mert itt nálunk már reggel „indul a buli”… Sosincs két egyforma napunk, vagy eseményünk, minden program más és más. Ami mindig adott, a rengeteg: egyeztetés, ajánlatkészítés, ügyfélmegkeresés, rendezvény, szervezési-beszerzési, lebonyolítási feladat, telefonhívás, olvasatlan e-mail, meeting, változás, megoldandó feladat, felmerülő kérés, kérdés, ötletelés stb…Szóval roppant tevékenyen telnek a napjaink.  

A vezetési kultúra Magyarországon (is) igen csak fejlesztendő terület, a váratlan felmerülő vészhelyzeti szituációkra adott megoldási eszköztárunk pedig fejleszthető.

Aki nem hiszi, járjon utánunk! :)

A mi elsődleges célunk itt a drivingcampen az, hogy fejlesszük az autósok vezetési kompetenciáit, hogy megtapasztalják és felkészülten kezeljék a váratlan szituációkat az utakon. Egyértelműen fontos tehát, hogy mindenki részt vegyen vezetéstechnikai tréningeken időről- időre és ezáltal biztonságosabban vezessen, balesetmentesen. Ha ehhez én is hozzájárulhatok a munkámmal, akkor megéri a fáradságot.

Melyik volt a legnehezebb, legtöbb kihívással teli napod a drivingcampen és miért?

A mai, az előző, a következő, bármelyik és mindegyik. :)

 

Melyik volt a legviccesebb pillanatod a munkád során?

Nagyon sok van napi szinten, tényleg…. Nem is tudom, melyiket említsem, kit égessek be. :) A kollégákat megkímélném…

Szóval legyen ügyfél :)  persze csak szolidan…..

Vezetésbiztonsági okokból minden tréning előtt megkérjük az ügyfeleket, hogy amennyiben van rögzítetlen tárgy a csomag vagy utastérben, azt távolítsa el és a recepción helyezze el.

Nem is tudom eldönteni, hogy a rózsaszín hordozóban ránk bízott tengerimalac, vagy az egy méteres bozótvágókés lepett meg jobban….de mindkettőn hatalmast röhögtünk. 

 

Ha találkozhatnál bármelyik híres emberrel, ki lenne az?

Természetesen David Attenborough. 3 éves korom óta várok rá,  oda vagyok érte. :) 

Ha az nem jönne össze, Bagossy Norbival vagyok vigasztalható, aki elintézi a talit jelentős kedvezményre tehet szert a drivingcampen! ;) :)

 

Mit üzensz a sofőröknek?

Mindenkit vár valaki! Nem sietni kell, hanem megérkezni!

Az élet törékeny, ne kockáztassuk senkiét azért, hogy két autóval előbb kerüljünk, vagy 3 perccel hamarabb érjünk oda valahová.

A lényeg, hogy érjünk oda mindannyian épségben.

Legyetek türelmesebbek és előzékenyebbek egymással az utakon (IS)!