Ajándékozz biztonságot karácsonyra!

Unod már a sablonos karácsonyi ajándék ötleteket és most valami igazán egyedülálló dologgal, egy valódi élménnyel lepnéd meg szeretteidet? Ugyanakkor hasznos ajándékot szeretnél? Ajándékozz biztonságot karácsonyra! A drivingcamp karácsonyi voucherei az egész 2019-es évben felhasználhatóak. Ajándékozd a biztonságos vezetés élményét az egész családnak!

Egy vezetéstechnikai tréning bizony nem tartozik az elcsépelt kategóriába, ráadásul két legyet üthetsz vele egy csapásra. Szuper ajándék letudva, és még hasznos is. Dőlj hátra, válassz egy vouchert, majd osztozz szeretteid örömében az ünnepek alatt!

Férfiak számára telitalálat lehet például egy rázós, de izgalmas 6 órás tréning, a praktikumra utazó hölgyeknek pedig remek meglepetés a drivingcamp Hungary és az Abacus Hotel különleges közös programja a Drive & Spa – wellnessel és ebéddel egybekötött élményprogram 2 fő részére.

Természetesen gondolunk a motorok szerelmeseire is! Mikor tavasszal végre előkerülnek a „szépségek” és várja őket az út, akkor érdemes őket – és sofőrjüket – megfuttatni egy alap, vagy egy haladó tréningen biztonságos körülmények között, profi trénerekkel.

Jogsi nélkül nehéz vezetni, de nem nálunk! Ha a gyerkőc érdeklődik a vezetés iránt, akkor a Mercedes-Benz Under 17 programot neki találtuk ki. A legjobb trénerek, Mercedes-Benz A-osztály oktatóautó, egyéni készségfejlesztés és izgalmas tanpályák.

Lehet ennél menőbb ajándékot kitalálni karácsonyra?