Bemutatkoznak instruktoraink!

7 kérdés, 7 válasz a drivingcamp trénereitől. Nyissuk meg a 2021-i évet Adorján Tamással!

 

Mit érdemes rólad tudunk dióhéjban?

Már négy éve, hogy csatlakoztam a csapathoz, (egyébként egy véletlen találkozás kapcsán). Varga Gergővel egy Mazda MX-5 évfordulós rendezvényen találkoztam, ahol én résztvevő voltam. Még motorversenyző korunkból ismertük egymást. Első években mellékállásként csináltam, ma már főállású tréner vagyok, igaz nem csak vezetéstechnika témában. Autóipari és más gyártó cégeknél tartok különböző témákban tréningeket felsővezetőknek és munkatársaiknak is. Nem akarom, hogy túl spirituálisan hangozzon, de saját magam megismerésében és abban is segített ez az idő és tevékenység, hogy rájöjjek, örömet okoz nekem másoknak segíteni, tudást átadni. :)

Hogy néz ki egy átlagos napod?

Ébredés után segítek a páromnak felébredni, mert Neki nehezen megy. :) Amikor az átlagnál is nehezebben, akkor a gyerekek iskolába indításából is kiveszem a részem, hogy legalább Ők ne késsenek el. Aztán, illetve közben próbálom a diétám szerint gyorsan összerakni és elkészíteni a napi kajám és rohanok a pályára. Amikor kevés a héten a szabad nap és időben végzek, próbálok még este egy edzést beszorítani. Utána pihenés, játék a gyerekekkel vagy készülés más tréningre az esti program.

Mi a hobbid?

Wakeboard, pályaautózás. Bár ez utóbbi idén nem a tervek szerint sikerült. Edzőterembe is járok, de ezt nem hobbinak tekintem, régóta az életem része.

 

Melyik volt a legnehezebb, legtöbb kihívással teli napod a drivingcampen és miért?

Nem tudok ilyet kiemelni, vagy azért, mert rossz a memóriám :) Vagy azért, mert végül mindent megoldunk! ;)

 

Melyik volt a legviccesebb pillanatod a munkád során?

Amikor egy tréningen a program végén derült ki, hogy az egyik résztvevő hangosnak találta a rádiót (walkie-talkie, amin az ügyféllel tartjuk a kapcsolatot), és hogy orvosolja ezt a problémát, betette a kesztyűtartóba! :D

 

Ha találkozhatnál bármelyik híres emberrel, ki lenne az?

Antoine de Saint-Exupéry. Élők közül Schwarzenegger.

 

Mit üzensz a sofőröknek?

Ne légy önző ****, gondolkodj a másik fejével is!