Nagy örömünkre szolgál, hogy nem csak otthont teremtettünk az eseménynek, hanem részesei is lehetünk a két vállalat által létrehozott MVM Go szolgáltatási csomagnak.

Az ingyenes, 4 órás vezetéstechnikai tréninget is magába foglaló, akár 72 hónapos futamidőre is igénybe vehető MVM GO-t, a zsámbéki Drivingcamp-ben mutatta be a két vállalat.

A 11.00 órakor kezdődő sajtó eseményen felszólalt Dr. Tomaj Balázs, az MVM Csoport kereskedelmi és ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese, Alkér Zoltán, az MVM Csoport infrastruktúra vezérigazgató-helyettese, illetve Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

 

Dinamikus növekedés az elektromos autók piacán

A növekvő akkumulátor kapacitásnak és ezáltal a hatótáv növekedésének, valamint a dinamikusan bővülő országos töltő infrastruktúrának köszönhetően az elektromos meghajtású autók már nem csak a városi közlekedés környezetkímélőbb alternatívái. Egyre többen cserélik hagyományos meghajtású autóikat hibrid vagy teljesen elektromos meghajtású járművekre, amelyekkel ma már éppúgy vállalható egy nyári családi utazás, mint a mindennapos ingázás a munkahelyre.  

Új kihívások

Az egyre népszerűbb kategória azonban meghibásodáskor vagy káresemény bekövetkezésekor új probléma elé állíthatja a tulajdonosokat. A teljesen elektromos motorral szerelt autók javítása ugyanis specialistát igényelhet, de már az időszakos karbantartás elvégzésekor is szükség lehet képesítéssel rendelkező szerelőre. Emiatt a tulajdonosnak sokszor hosszú várakozási időre kell számítaniuk, és előfordulhat, hogy mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Többek között erre jelent megoldást az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő által közösen kidolgozott MVM GO E-autó tartós bérleti konstrukció, amely a vállalati flották nyújtotta kényelmet, kiszámíthatóságot és biztonságot nyújtja a lakossági szegmensben.

MVM GO E-autó tartós bérlet – Egyedülálló megoldás a lakossági piacon

Az MVM GO teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál a 36, 48, 60, vagy 72 hónapos futamidővel választható tartós bérleti konstrukcióban. Aki az MVM GO-t választja, mindössze havi fix összeget fizet, amely a jármű használatán túl a gépjármű teljes karbantartási költségét, a téli és nyári gumiabroncsokat, azok cseréjét, a biztosítási díjakat, igény szerint pedig a csereautó, illetve a hozom-viszem szolgáltatások díját is tartalmazza. Emellett az MVM GO minden ügyfelének ajándék 4 órás vezetéstechnikai tréninget ajánl fel a Drivingcampen, ahol megismerhetik új elektromos autójuk tulajdonságait. Jelenleg két készleten lévő modellre (Kia e-Niro, CUPRA Born) érhető el standardizált ajánlat, de ügyféligények alapján bármelyik elektromos autóra is kérhető egyéni MVM GO ajánlat.

Az MVM GO E-autó tartós bérleti konstrukcióról ITT olvasható bővebb információ.

A sajtóeseményt követően Vogel Adrienn raliversenyző és Csörgő László, a drivingcamp vezető trénere mutatták be a gyakorlatban is a flottán belül is elérhető elektromos modelleket az érdeklődőknek.