Az olasz klasszikus és pop-zenei trió december 10-én ad nagykoncertet a Papp László Sportarénában, de előtte még volt idejük benézni a drivingcampre is. A Zágrábból érkező olasz virtuózokat Garami Gábor fogadta a PotyaUtas című műsorában megszokott módon, melynek helyszínéül ezúttal a drivingcamp pályája szolgált. Azonnal autóba is ültette a fiúkat, beszélgettek, énekelgettek, majd egy csúcskategóriás Mercedesszel egyénileg is kipróbálhatták magukat a különböző modulokon. Ganluca, Piero és Ignazio a három sztárénekes annyira jól érezte magát a tesztvezetésen, hogy még a nagykoncert előtt is vissza akarnak jönni egy feszültséglevezető rántópados gyakorlatra.

Az Il Volo tagjai bebizonyították, hogy az olaszok ugyanolyan temperamentumosak és hangosak a volán mögött is, mint az élet más területein.
A drivingcamp nyereményjátéka most igazán közel hozza egymáshoz a virtuózokat és rajongóikat! Minden 4 órás téli felkészítő tréningen kisorolnak egy páros belépőt a banda elkövetkező szuperkoncertjeire!

A drivingcamp életében a sajtótájékoztatóval egybekötött tesztvezetés és a zenekar látogatása rendhagyó esemény volt.  A drivingcamp kapui nyitva állnak a komplexebb, akár tréningekkel kiegészülő hasonló rendezvények előtt is.