Vezessen biztonságosan!

Új modullal gyarapodott a Mercedes-Benz tréningprogramja újautó-tulajdonosoknak!

Új Mercedes-Benz gépjárműve aktív és passzív védelemmel gondoskodik biztonságos és kiegyensúlyozott utazásáról, hiszen az aktív Vezetői Segédrendszer folyamatosan monitorozza vezetési stílusát és éberségét, a passzív PRE-SAFE® preventív utasvédelmi rendszer pedig felismeri a kritikus közlekedési helyzeteket, és az utasok védelme érdekében megelőző intézkedéseket tesz.

Az autóban ülve a biztonsági rendszer a vezetés teljes időtartama alatt aktívan működik, garantálva a biztonságos és komfortos utazást. Akadhatnak azonban olyan váratlan, akár életveszélyes helyzetek is, amelyekre nem árt előre felkészülni.

Ez a célja a drivingcamp Mercedes-Benz újautó-tulajdonosoknak szóló tréningjének, amely most Győrfi Pál programjával is kiegészül.

 

A Győrfi Pál által összeállított „Save lives” életmentő program tartalmazza többek között:

 

•            hogyan óvjuk meg saját testi épségünket mentés esetén,

•            milyen segélyhívó eszközöket vegyünk igénybe,

•            milyen kisebb és nagyobb sérüléseket tudunk a helyszínen ellátni,

•            hogyan dolgozzuk fel a balesetek után kialakuló stresszt.

 

Az Életmentő tréninganyag segítségével megtanulhatja, hogyan reagáljon gyorsan és hatékonyan az úton előforduló vészhelyzetekre.

Várjuk Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai központjában, ahol szakképzett instruktorok segítségével ismerkedhet meg új Mercedes-Benz autójával, és biztonságos körülmények között tanulhatja meg a jármű biztonságtechnikai rendszerének használatát. Új Mercedes-Benz gépjármű vásárlásához az integrált tréninget ajándékba adjuk!

 

Regisztráljon most!