Már keresed a helyszínt az év végi céges bulira? Végre valami egyedire vágysz? Gyere a drivincampre!

Aki szervezett már év végi céges rendezvényt, az tudja, hogy ennek bizony idejekorán érdemes nekiállni, hiszen október végére jó eséllyel az összes helyszín foglalt. Persze jó lenne a kollégák előtt is villantani valamit, és nem ugyanazzal a szokásos feszengős céges vacsorával előállni, mint tavaly és azelőtt.

Ha tényleg valami felejthetetlen és élményekkel teli évzáró bulit akarsz, akkor gyere a csapatoddal a drivingcampre! Akár egy pár órás minibulira, akár egész napos, ebéddel, játékokkal és csapatépítővel színesített programra vágysz, nálunk a helyed! A repertoárunk legnépszerűbb elemei a játékos csapatépítők, melyek vezetéstechnikai elemekkel fűszerezett pályamodulok, ilyen például a „Ne üsd el a jávorszarvast!”, vagy a „Húzd a Mikulás szánját!”.

Ha komolyabb hangvételű eseményre lenne igényed erre is van lehetőség, az évzáró konferenciától a céges ereszdelahajam bulikig minden megvalósítható a drivingcampen. Jöhetsz saját autókkal, de bérautókat is tudunk biztosítani a vezetéstechnikai tréningekhez. Kovácsold össze a csapatod remek hangulatban, izgalmas élményekkel!