Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Köztársaság kormánya által a COVID19 járványra válaszul hozott intézkedések részünkről, a vállalatok döntéshozói részéről is hathatós intézkedések meghozatalát teszik szükségessé.

Az intézkedések elsődleges szempontja a munkavállalóink egészsége.

Feladatunk az üzleti tevékenységünk azon részeinek megszervezése, amelyeket fenn kell tartani a világjárvány idején.

A 105/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet idején történő csökkentett munkaidős foglalkoztatásnak a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében történő támogatásáról rendelkezik és az ebben a szakaszban a munkáltató és a munkavállaló közötti egyeztetést követően meghozandó un. egyéni fejlesztési intézkedésekről.

Amennyiben az Önök vállalata/szervezete tervez ilyen jellegű intézkedéseket, szíves figyelmébe ajánljuk a Drivingcamp Hungary által nyújtott vezetésbiztonsági tréningeket, amelyek a legmesszebbmenőkig megfelelnek minden járványügyi előírásnak (kontaktus nélküli kommunikáció rádión keresztül, fertőtlenített járművek stb.).

Azon gazdálkodó szervezetek részére, ahol a munkavállalóknak előírás a vezetéstechnikai képzésen történő részvétel, és ahol az oktatás munkaidőben megvalósítható, szolgáltatásunk - a biztonsági intézkedések szigorú betartása mellett - továbbra is elérhető.

Társaságunk pandémia terve természetesen kiterjed a fogadóépületünkre is.

Ha képzési lehetőségeink felkeltették érdeklődését, a következő email-címen várjuk jelentkezését: [email protected], illetve telefonon: + 36 23 565 530 számon.

Dr. Reinhard Platzer

Vezérigazgató