A hangulat remek volt, a programok izgalmasak, pont így képzeltük el ezt a jubileumi DC évfordulót. Még további ugyanennyit, ugyanilyen lendülettel! Ha rajtunk múlik, nem fékezünk! Maximum vezetés közben az utakon, természetesen. :)

 

Vezérigazgatónk és tulajdonosunk, Dr. Reinhard Platzer köszöntő beszédét, amely elhangzott a szülinapi tortázás előtt, itt találjátok:

 

"Mindenkit szeretettel üdvözlök itt, a Drivingcamp-ben:  egyéni és céges ügyfeleinket, partnereinket és barátainkat.

Az idő elrepült, már 10 év eltelt a Drivingcamp megalakulása óta.

Kis növényként kezdtük, mely később erős gyökerekkel rendelkező fává érett.

Ebben az elmúlt 10 évben olyan ügyfelekkel kerültünk kapcsolatba akikre mindig számíthattunk, legyenek akár erős és nagy cégek, vagy akár kisebbek, mindannyian fontosak számunkra.

Közülük most majdnem mindenki jelen van és együtt tekintünk vissza az elmúlt évekre és ünneplünk közösen, de ami még fontosabb, együtt tekintünk a jövőbe is.

Köszönöm, hogy megtiszteltek minket ma a jelenlétükkel, hogy bizalommal voltak irántunk és végül, de nem utolsósorban köszönöm a csodálatos csapatomnak- nemcsak a rendezvény megszervezését, de a mindennapos odaadó munkájukat is.

Életem során megtanultam, hogy a rövid beszéd a legjobb beszéd - így most be is fejezném, mert Erikával közösen szeretnénk  felvágni a születésnapi tortát és várjuk, hogy elkezdődjön a tüzijáték.

Köszönöm szépen! "

 

Event videó ITT, galériánk a szülinapról pedig ITT!