Kedves Ügyfeleink!

A koronavírus terjedésének megelőzése és visszaszorítása csak közös erővel és összefogással lehetséges, amelyet felelős szolgáltatóként nem hagyhatunk figyelmen kívül.

Elsődleges célunk, hogy Ügyfeleinket, Alkalmazottainkat és Partnereinket a legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért a kialakult helyzetre tekintettel, a legfrissebb kormányrendelet szigorú betartásával a következő biztonsági intézkedéseket tettük:

- Bistro Moto éttermünk zárva tart. Igény esetén elvitelre szendvicsebéd csomagot tudunk rendelkezésre bocsájtani.

- A fogadóépületünkben, a közös helyiségekben, a tantermekben a MASZK viselése KÖTELEZŐ.

- Érkezéskor a recepción kötelező az érintés nélküli testhőmérséklet mérés. 37 fokos érték felett nem áll módunkban a tréningen való részvételt biztosítani.

- Szigorú takarítási és fertőtlenítési protokollunkat továbbra is rendkívüli odafigyeléssel követjük és alkalmazzuk.

- Az eddig alkalmazott gyülekezési protokoll betartása mellett a 2020. november 11-étől az egy tréningen egyszerre részt vevők száma maximum 8 fő (csoport + tréner). Mindezek mellett a tréningeket úgy koordináljuk, hogy az egyes csoportok ne találkozzanak egymással, elkerülve a felesleges kontaktust. 

- Munkatársainkat folyamatosan teszteljük antigén gyorsteszttel.

-  Novaerus NanoStrike plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő készülékeket telepítettünk, amely a fogadóépületben és a tantermekben folyamatosan tiszta, vírusmentes levegőt biztosít minden hozzánk érkező számára. Ez a professzionális egészségügyi készülék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által tesztelt és igazolt hatásmechanizmussal működik, a baktériumok, vírusok 99 %-át képes elpusztítani ártalmas hatások nélkül (pl. ózon és más mérgező vegyületek vagy UV fény használata nélkül). Ennek köszönhetően elsődleges választás a kiemelt kockázatú helyszíneken, egészségügyi intézmények, idősotthonok, patikák, fogászati rendelők és várótermek, oktatási intézmények használják.

Minden tréningre érkező ügyfelünknek részletes tájékoztatót küldünk a tréning előtt, amelyben átfogó leírást adunk minden biztonsági intézkedésről.

Bízom benne, hogy a fent részletezett intézkedésekkel nagymértékben hozzájárulunk Ügyfeleink biztonságos képzéséhez. Együttműködésüket nagyon köszönjük!

 

Dr. Reinhard Platzer

Vezérigazgató

Drivingcamp Hungary Zrt.