Bemutatkoznak instruktoraink! - 3. rész

7 kérdés, 7 válasz a drivingcamp trénereitől. Most egy vargabetűvel Varga Gergő következik.

 

Mit érdemes rólad tudunk dióhéjban?

Régóta érdekel az autózás és a motorozás, a drivingcamp instruktori csapatának 2014-óta vagyok a tagja. Szakmai kíváncsiság hajtott, mindig érdekelt az autóvezetés, motorkerékpár kezelés. A tudásom, tapasztalatom bővítése és a megszerzett tudás átadása az elsődleges célom. Ezek mellett van szerencsénk a legújabb autókat megismerni, kipróbálni, és a fejlett technikákat letesztelni majd ezek használatát átadni az érdeklődőknek. Ez a csomag összességében, ami miatt a drivingcampet választottam.

Hogy néz ki egy átlagos napod?

Korai kelés, hogy időben kiérjek a pályára. Kint pedig egyeztetés a kollégákkal, aztán már kezdődhet a munka! Ha pedig motoros tréning, akkor egy gyors tankolás reggel, majd pályaépítés a feladatok eltérő jellege miatt.

 

Mi a hobbid?

Ha időm engedi mobile.de-n nézegetem az eladó versenymotorokat, amiket úgysem veszek meg.

 

Melyik volt a legnehezebb, legtöbb kihívással teli napod a drivingcampen és miért?

Volt saját szervezésű rendezvénynapon, ahol nagyon kell figyelni, hogy minden rendben menjen, ráadásul aktív trénerként tudom, hogy a pályán milyen nehézségekbe ütközünk, amit sokszor az épületben dolgozók nem látnak. Persze ez fordítva is így van.

 

Melyik volt a legviccesebb pillanatod a munkád során?

Egy kollégának nehézségei támadtak egy hideg, borongós, nagyon zsúfolt napon. Sok volt a tea és kevés a szünet. Most nem részletezem, de sokat nevettünk ezen ...Meg amikor a Csörgő Laci nem figyelt és .... na majd megtudja egyszer :)

 

Ha találkozhatnál bármelyik híres emberrel, ki lenne az?

Talán Kimi Raikkönenre kíváncsi lennék civil életben, vagy mondjuk ott van Troy Bayliss is.

 

Mit üzensz a sofőröknek?

Nem éri meg sietni, a föld gömbölyű, mindig lesz előttünk valaki.