Mit érdemes rólad tudunk dióhéjban?

Gyermekkoromban kamionsofőr szerettem volna lenni. Az élet úgy hozta, hogy biztonsági gépjárművezetőként dolgoztam közel 10 évig. Az itt megszerzett tapasztalatokat szeretném átadni mindazoknak, akik a drivingcampre érkeznek, ahol már több mint 2 éve dolgozom.

Hogy néz ki egy átlagos napod?

A drivingcampre általában a motorommal érkezem és ez mindig örömmel tölt el, mert így kihozhatom a garázsból. Minden tréning egy újabb kihívás számomra. A munka után a családommal töltöm az estét, ahol a fiaimmal sok mindent megbeszélünk, mert ők is nagyon érdeklődnek az autók és a vezetéstechnika iránt.

Mi a hobbid?

Érdekelnek az autósportok, szeretek kirándulni, és a családommal hosszú biciklitúrákat tenni.

Melyik volt a legnehezebb, legtöbb kihívással teli napod a drivingcampen és miért?

A legnehezebb feladat az volt a számomra, amikor egy céges csoport érkezett, már nem az első tréningre, és látszott a csoport felén, hogy elég unottan veszik az oktatást, kérdésemre el is mondták, ők már voltak itt és mindent tudnak. Viszont a nap végén megköszönték a kitartó munkát, mert kaptak új információkat és megfogalmazták, hogy a közlekedésben valóban mindig adódhat olyan váratlan helyzet, amire csak tudatos vezetéssel lehet felkészülni.

Melyik volt a legviccesebb pillanatod a munkád során?

Amikor az egyik ügyfél megkérdezte, hogy most neki kell vezetni? Ő azt hitte, csak néző lesz!

Ha találkozhatnál bármelyik híres emberrel, ki lenne az?

Lewis Hamilton

Mit üzensz a sofőröknek?

Tudatos vezetés és előrelátás!