Mit érdemes rólad tudnunk dióhéjban?

A kezdetek kezdetén kerültem a drivingcamp csapatába, idén ősszel lesz 9 éve már, hogy itt dolgozom. A szállodaiparból érkeztem és kerültem át ide, egy számomra teljesen új területre, hiszen az addigi munkatapasztalatom, és a végzettségem sem köthető az autóiparhoz.

Érdekes, hogy a munkahelyváltást megelőzően kaptam egy durrdefektet a hazafelé vezető hegyi útszakaszon, de sajnos nem tudtam mit kezdeni sem a helyzettel, sem az autómmal. Egyenesen az árokban kötöttem ki, egy nagyobb ijedtségen és némi anyagi káron túl nem történt komolyabb baj, de csak a szerencsének volt köszönhető. Nem voltam tudatos, sem felkészült ilyen váratlan helyzetre, az autó csak pörgött-forgott velem az úton, egészen az árokig... Akkor fogadtam meg, hogy ellátogatok egyszer egy vezetéstechnikai tréningre, és mit hoz a sors? Pár héttel később a drivingcampen kezdtem el dolgozni. Véletlenek talán nincsenek. Azóta már elvégeztem egy-két tréninget is.

Eleinte team asszisztensként segítettem a megnyitó körüli teendőket, majd a hónapok, évek során a csapattal együtt sok-sok tapasztalatot szerezve, kialakult a mai formájában működő drivingcamp. A kezdő csapat tagjaként „picit” magaménak is érzem a céget, hiszen folyamatosan alakul, változik minden; sok munkám, ötletem, időm és energiám van az elmúlt 9 évben, egy szuper és támogató csapat tagjaként büszkén viselem pár éve az értékesítési vezetői posztot.

 

Hogyan néz ki egy átlagos napod a drivingcampen?

Minden nap más és más, sosem unatkozunk. Folyamatos a kontakt a különböző részlegek vezetőivel és a kollégákkal egyaránt, izgalmas egy-egy új programot, csapatépítő- vagy rendezvény programot megtervezni az ügyféllel együtt, majd elvinni egészen a megvalósításig. Kihívás minden egyes részleg számára megtervezni és előkészíteni a munkafolyamatokat, majd jó karmester módjára a kollégákkal együtt levezényelni az adott napi programot, hogy a nap végén az ügyfél elégedett mosollyal, és persze legfőképp élménnyel és hasznos tudásanyaggal távozzon tőlünk. A csapat koordinálásán túl természetesen a sales és marketing feladatok is minden nap jelen vannak, sok az ügyféltalálkozó és megbeszélés, a szolgáltatókkal való egyeztetés, ajánlatok készítése stb. A kevésbé izgalmas, adminisztratív feladatok is részei a munkámnak. Azonban a marketing és promóciós kampányok előkészítése pl. igénybe veszi a kreatívabb, színesebb oldalam, ezért ezeket a teendőket jobban kedvelem.

 

Mi a víziód, mi az, ami hajt téged a drivingcampen?

Az évek során bebizonyosodott, hogy van értelme, hatása a munkánknak, nem is kevés. Sok pozitív visszajelzést kapunk a nálunk tréninget végzettektől, hányszor és hogyan tudták hasznosítani mindazt, amit nálunk tanultak a drivingcampen. Jó érzés, ha nem is közvetlenül, de volt szerepünk abban, hogy valakinek nem lett nagyobb anyagi kára egy balesetben, netalántán életet is mentettünk egy vészhelyzetben, mert épp tudta a sofőr, merre tekerje a kormányt, hogyan vészfékezzen, vagy hogyan kerüljön el egy lehetséges balesetet, csak azért, mert kapott nálunk korábban egy tudatosabb vezetési szemléletmódot és lehetőséget a gyakorlásra. Sosem fogjuk megtudni, valójában mennyi embernek tudtunk segíteni, azonban ez teszi különlegessé és egyedivé a munkánkat.

 

Mit értékelsz a leginkább a munkádban?

A tulajdonosunknak köszönhetően nyugati szellemiségben tudunk dolgozni. Rengeteg a szakmai kihívás, de közös a cél, és ezáltal a drivingcamp sikere, amit el kell érnünk. Az, hogy a célig vezető utat milyen csapattal, milyen környezetben, milyen feltételekkel és milyen módszerrel érjük el, egyáltalán nem mindegy, és a felsoroltak közül minden adott egy kreatív, önálló és sikeres munkavégzéshez. Nem ez az első munkahelyem, de sokszor emlegetem, én innen szeretnék nyugdíjba vonulni egyszer.

 

Mi a hobbid?

Hobbim a munkám. :) Amikor pedig nem dolgozom, szívesen utazom, különösen kedvelem a mediterrán desztinációkat és életérzést, egy igazi olasz tésztánál vagy fagyinál nincs is jobb; vagy pl. egy görög naplementénél úgy érzem, nem is kell ennél több; otthon vagyok. Szeretek olvasni, táncolni, a salsa az örök szerelem, jókat enni-inni, időt tölteni a szeretteimmel és barátaimmal. Minden, ami kreatív, az lefoglal és kikapcsol egyben, legyen az olasz tanulás, a lakás átrendezése sokadjára, fotózás, vagy épp akril festés csak úgy, magamnak.

 

Mi volt a legviccesebb dolog, amivel találkoztál munkád során?

Nagyon fiatalos, vidám légkörben dolgozunk a hétköznapokban, nehéz egy helyzetet kiemelni a sokból. Sokat ugratjuk egymást a trénerekkel, talán az egyik legviccesebb emlékem ahhoz kapcsolódik, amikor törött bokával, járógipsszel besántikáltam az irodába dolgozni. Ebédszünetben két irodai forgószékből a fiúk készítettek nekem egy mobil járgányt, és mivel első a biztonság, beállították nekem a helyes üléspozíciót, biztonsági öv híján ragasztószalaggal rögzítettek a székekhez, majd kitoltak az étterembe ebédelni. Útközben „véletlenül” bent felejtettek a liftben is, sokat nevettünk akkor is, és most is, amikor eszünkbe jut ez a merénylet.

 

Ha találkozhatnál egy híres emberrel, ki lenne az?

Nincs egyetlen kifejezett személy, de ha el kell játszanom a gondolattal, és itt nem teszek különbséget magyar vagy külföldi, élő vagy már nem élő személyek között; szívesen elköltenék egy vacsorát az alábbi asztaltársasággal: Coco Chanel, Frida Kahlo, Anna Gavalda, Frei Tamás, a dalai Láma és mondjuk Robert de Niro. Miért is ne? :)

 

Mit üzensz a sofőröknek?

Jó sales-esként mi mást is üzenhetnék? :) Irány a drivingcamp!