Hogyan foglaljon

Foglalás

JÓL VEZESS - VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING PROGRAM
utalvány vásárlás
Tökéletes ajándékot keres családja és barátai számára? Nálunk megtalálhatja! Az Ön választása szerint exkluzív csomagolásban postai úton küldhetjük az ajándékutalványt, vagy a központunkban személyesen is átveheti. Spontán ügyfeleink számára pedig a print@home megoldást ajánljuk!
utalvány vásárlás
részvétel a tréningen
Gyors és egyszerű módja, hogy tréninget vásároljon családja, barátai számára vagy saját részre egyaránt. Egyszerűen válassza ki a tréning típusát és adja meg felhasználás dátumát! További információért a tréningeinkről, kérjük kattintson a Tréningek fülre!
tréning megvásárlása
Utalvány beváltás
A kedvezménye érvényesítéséhez szüksége lesz a voucher számára és egy egyedi azonosító számra, melyet megtalál az utalványon. ( MEGJEGYZÉS: Amennyiben 2015. március 01. előtt vásárolta meg utalványát, úgy a megadott telefonszámon tudunk egyedi azonosítójával kapcsolatban segíteni: 0036 23 565 530) A rendszer automatikusan felajánlja a lehetséges tréning időpontokat, ahova bejelentkezhet és további szolgáltatásokat is megrendelhet, pl. menüebéd. További felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken: 0036 23 565 530 sales@drivingcamp.hu
Utalvány beváltás