Tűsarok tréning – azoknak, akik mindig 20 centivel a föld felett járnak

Sokszor meghallgattad már, hogy magassarkúban nem lehet vezetni? És tényleg nem. A drivingcampnél mindig arra törekszünk, hogy a sofőrök a különböző vezetési technikákon túl a legalapvetőbb biztonsági intézkedéseket is megtanulják és betartsák. Márciusban készülünk neked egy vagány tréninggel, ami után átértékeled majd a stilettokhoz való viszonyod.

A márciusban szeretnénk meglepni téged egy különleges programmal, amelynek nemcsak az a célja, hogy egy őrületes napot tölts el nálunk, hanem az is, hogy olyan járműkezelési gyakorlatokat sajátíts el, amelyekkel tudatosabb és magabiztosabb sofőr leszel. A 4 órás tréning során négy pályamodult próbálhatsz ki, természetesen professzionális tréner irányításával. A multifunkcionális, a körpálya, a dinamikus rántópad és a lejtős hajtűkanyar modul mind-mind hétköznapi veszélyhelyzetekre készít fel. Emellett olyan fontos témákról is szó esik majd, mint a gyerekek elhelyezése az autóban (gyerekülés, magasító), a csomagok megfelelő logisztikája, vészfékezés utassal, manőverezés szűk helyen, és sokunk rémálma, a parkolás is terítéken lesz.

Érkezz kényelmes ruhában és cipőben, a tűsarkúdat csak mutatóba hozd el!

Gyere együtt a barátnőiddel, és töltsetek velünk egy kihívásokkal és szórakozással teli napot!

Időpont: 2018.03.24. 14 h – 18 h

Helyszín: Zsámbék, Drivingcamp út 1.

A tréning ára: 44.990 Ft helyett most 35.990 Ft*

 

*Fontos: a 20%-os kedvezménykupon igénybevételéhez használd a DCVTUSAROK201820 kódot!

Létszám: 8 fő

A tréningre jelentkezni itt lehet.

Amennyiben szeretnétek, étkezési lehetőséget biztosítunk a drivingcamp területén, a Bistro Motoban. Ezt kérjük, előre jelezzétek!