Természetes környezetben kiépített akadályok között tesztelhetik magukat az amatőr és profi sofőrök a drivingcamp legújabb off-road pályáján!

Az országban egyedülálló vezetéstechnikai centrum, a drivingcamp új off-road pályáján az amatőrök és a profik is tesztelhetik saját, illetve autóik képességeit. A természetes környezetben mesterségesen kialakított akadályok alkalmasak arra, hogy a sofőrök biztonságos körülmények között gyakorolhassák a terep által megkövetelt autóvezetési technikákat.

A drivingcamp megnyitása óta rendelkezik off-road pályával, amelyet azonban csak a komolyabb terepképességű autók tudnak teljesíteni. Az új pálya lényege, hogy a SUV (special utility vehicle) kategóriába eső járművek, azaz főként a városban használt terepjárók adottságait és határait tulajdonosaik feltérképezhessék. A pálya lehetőséget ad arra, hogy az ide látogatók megtanulják megfelelően használni az autó nyomatékát, kezelni a járművet mély vízben, és hogy fejlesszék a gépkocsi egyensúlyának megtartására begyakorolt technikákat. A sofőrök csúszós lejtőn, meredek emelkedőn, vizes árokban, illetve átbillenő félmérleghintán is tesztelhetik autóikat.

A drivingcamp elsősorban azon cégek dolgozóit várja, akik többnyire terepen és nem országúton vezetnek, illetve olyan magánszemélyeket, akik hobbijuk vagy a vezetés iránti szenvedélyük okán gyakorta térnek le a szilárd útburkolatról, és feszegetik saját és autóik határait nehezített körülmények között.

Az off-road pályán tartott tréningek instruktorok felügyeletével zajlanak, a programot pedig minden esetben az adott autó tulajdonságainak figyelembevételével alakítják ki. Baráti társaságok számára kikapcsolódásnak, cégek számára csapatépítő programnak is tökéletes.