Az Álomszállító Alapítvány missziója a kerekesszékes emberek és csoportok beilleszkedésének segítsége.  
Az alapítvány idén 157 db olyan elektromos közlekedési eszköz beszerzését tűzte ki célul, melyet a kerekesszékhez lehet csatlakoztatni, és ennek a szuper szerkezetnek köszönhetően sokkal egyszerűbb használni a járművet, sőt napi 40-50 km is megtehető a segítségével különösebb erőfeszítés nélkül. Idén a drivingcamp is odaállt az Álomszállító kezdeményezése mellé.

A kampány célja, hogy a kerekesszéket használó emberek nagyobb önállóságot kaphassanak. Az eszközzel biztonságosan lehet közlekedni járdán, kerékpárúton, sőt akár az úttesten is, ezzel nagyban megkönnyíti használója életét. Ez még nem minden! Az elektromos vontatót használva kerekesszékkel is kinyílik a világ! Nem kell több kirándulást lemondani, hiszen a szerkezettel bátran és eredményesen lehet haladni akár hepehupás, avarral fedett erdei ösvényeken, de még a tengerparti homokban sem akad el. A zimankós téli idő sem jelent kihívást, a havas utakon is biztonsággal használható.

Ezzel egy olyan eszközt adhatunk az aktív kerekesszékkel közlekedő embertársaink kezébe, mely szebbé és színesebbé teszi, megkönnyíti az életüket. Egy ilyen szerkezet megvásárlásának azonban elég borsos ára van. Az Álomszállító Alapítvány ezért támogatókat keres.

Csaljunk együtt mosolyt a négy keréken közlekedők arcára!

Az drivingcamp egyet jelent a pozitív élményekkel, a fejlődéssel és a biztonsággal - csakúgy, mint az Álomszállító - ezért a vezetőség számára nem volt kérdés, hogy odaálljanak-e a kezdeményezés mellé.

Mutassuk meg, hogy összefogással az álmok valóra válnak.
Magánszemélyek adományait ugyanúgy szívesen fogadják, mint cégek részvételét. Ha mindenki legalább 2018 Ft összeggel támogatja az alapítványt, akkor 159 önzetlen támogató adományából már egy embert boldoggá tehetünk.

Segíteni jó, csatlakozz te is hozzánk! Hogyan teheted ezt meg? Juttasd el adományodat banki átutalással az Álomszállító Alapítvány számlájára: 16200144-18530430        

A gyűjtési akciónk végén egy ünnepélyes átadó keretein belül mi is átadjuk adományunkat az Álomszállítónak, és megmutatjuk nektek az eszközök újdonsült tulajdonosainak boldog mosolyát is.