Személyre szabott tréningek a drivingcampen – 2 és 4 keréken is!

Tudatos sofőr vagy, aki minden helyzetben magabiztosan akar a volán mögé ülni? Folyamatosan fejlesztenéd magad? Akár 2, akár 4 keréken közlekedsz, nálunk megtalálod a hozzád illő, személyre szabott tréninget, a profi oktatókat és szuper modulokat! Gyere, és próbáld ki magad a pályánkon, nem fogsz csalódni.

Legnépszerűbb személyautó tréningeink közül mindenki megtalálhatja a neki való konstrukciót. Standard tréningünkön átfogó tudást szerezhetsz arról, hogyan maradj az ura járművednek éles helyzetekben. Intenzív tréningünk kifejezetten extrém szituációk kezelésére készíti fel a résztvevőt. Ha pedig After Work Tréningünkre nevezel be, akkor 2 órán keresztül személyre szabott programban lehet részed, ahol trénerünk csak veled foglalkozik – az élmény garantált!

Közeledik a motoros szezon, lassan előkerülnek a téli álmot alvó szépségek a garázsokból. A drivingcamp zászlajára tűzte a motorosok biztonságát is. Ennek jegyében idén márciustól is elérhetőek lesznek motoros tréningjeink. Várjuk a kezdőket és a haladókat egyaránt. Készülj fel, gyere, tedd próbára magad profi trénereinkkel, hogy teljes biztonságban vedd be a kanyarokat! Vezess tudatosan, válaszd a biztonságot 2 keréken is!