Hogyan foglaljon

Hírek

c 8 Október 2018

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOKBAN AZ ÉLEN JÁRUNK!

Szeptemberben alkalmunk volt vendégül látni egy 60 fős nemzetközi csoportot, akiket teljes körű VIP szolgáltatással és rendkívül színes programokkal vártunk.

Célunk az volt, hogy valódi élményekkel és pozitív tapasztalatokkal gazdagodjanak, mindemellett fedezzék fel a drivingcamp világát is.

Izgatottan vártuk őket a reptéren, és a Sixt transzfer szolgáltatásának köszönhetően landoltunk a hotelben, ahol a szállások elfoglalását követően egy izgalmas, magyaros gasztronómiai kalandra hívtuk vendégeinket.

A következő napot a drivingcamp-életérzésnek szenteltük: a drivingcamp autóflottájának és instruktorainak segítségével kipróbálhatták magukat vezetéstechnikai pályánkon. Különböző vezetéstechnikai elemekből álló élményprogramot állítottunk össze, az ügyfél kérésére kiemelt figyelmet fordítva az autógumik teljesítményére különböző tapadású felületeket. A pályaprogramot egy felejthetetlen off-road taxizással zártuk.

A nap folytatásaként az aszfaltot vízre cseréltük, utasaink Európa második leghosszabb folyóján, a Dunán hajózva csodálhatták meg Budapest ragyogó, éjszakai arcát.

Természetesen a magyar virtust is megvillantottuk, amikor vendégeink egy partybuszon találták magukat és mai, mainstream zenére buliztak Budapest utcáin.

Másnap fáradtan, de élményekkel telve indultak haza, és remélhetőleg jó érzéssel és vidámsággal gondolnak hazánkra, és az itt töltött napokra.