Idén is nagy izgalommal várjuk az Innovation Dayt.  A 2019-es innovációs napok a Shell-el karöltve valósulnak meg, akik a rendezvény fő támogatói is egyben. A rendezvény a megszokottól eltérően ebben az évben két napos lesz.

A tavalyi esemény tematikájának központjában az önvezető autózás állt, most talán ennél is izgalmasabb téma, a jövő üzemanyagai kapják a főszerepet. Kiemelkedő fontosságú kérdés napjainkban, hogy ha kimerülnek a természet tartalékai, milyen alternatív lehetőségek állnak majd rendelkezésre?
A válasz a környezettudatos gondolkodásban van, mely alapvető érték a drivingcamp számára. A környezettudatosság jegyében a hajtóanyagok jelentősége is egyre növekszik. Vajon mi mit tehetünk, egy zöldebb jövőért? Többek között erre is keressük a választ május 30-án. 31-én pedig a szállítmányozás kerül a középpontba.

A két napos konferencia célja, hogy a releváns piaci szereplők és a szakmai előadók segítségével betekintést nyerjünk az iparág forradalmi változásainak kulisszatitkaiba.