Hogyan foglaljon

Hírek

c 7 Június 2019

HAMAROSAN - Megnyitjuk az ország legmenőbb szabadtéri gokart pályáját!

A drivingcamp vezetősége mindig is alapvető értéknek tekintette az innovációt. Ennek jegyében hatalmas fejlesztések valósulnak meg nyáron. Év elején került átadásra hipermodern showroomunk, a tréningek is megújulnak, a legnagyobb durranás azonban az idei évre az ország legmenőbb gokart pályájának megépítése. Izgalmas kanyarok, vadonatúj gokartok és egyedülálló szabadtéri pálya várja a vendégeket nyártól.

Dr. Reinhard Platzer, a drivingcamp vezérigazgatója szem előtt tartja a közönség igényeit, ezért is nyitott az új lehetőségekre. „A drivingcamp karting hatalmas újítás, melyet egy kedves barátommal közösen valósítunk meg, akinek a fia gokart versenyző – innen jött az ötlet. A kültéri pálya a tervek szerint igazán izgalmas lesz, rázós kanyarokkal és vadonatúj gokartokkal készülünk. Azonban nem csak a sebesség szerelmeseinek kedvezünk, a gokart különleges családi program, és azokat is várjuk majd, akik egyedi céges csapatépítőre vágynak” – hangsúlyozta Dr. Platzer. „Budapest közelében a drivingcamp karting lesz az egyik legizgalmasabb programlehetőség.”

Borsi Gergő, a drivingcamp karting arca – akit az Autogram című autós műsor szakértő-műsorvezetőjeként és hivatásos autóversenyzőként ismerhetett meg a közönség – régóta a száguldás megszállottja. A drivingcampre már szinte hazajár, így most, hogy a drivingcamp karting megvalósítása célegyenesben van, igazán lelkes.

 „Mint autóversenyző, úgy gondolom, hogy minden percet ki kell használni, amikor az ember kicsit csiszolhat a vezetési tudásán és gyorsulhat. Ennek az egyik legkézenfekvőbb és legmegfizethetőbb módja pedig a gokart” – mondta Borsi. „Fontos, hogy erős és megbízható gokartok legyenek alattunk, a pályán pedig elsődleges szempont a biztonság. Ugyanakkor attól lesz élvezhető egy menet, ha nem csak szűk és lassú kanyarok várnak, hanem tempós és technikás részek is váltogatják egymást. Emellett persze lényeges, hogy azok a percek, amiket nem pihenéssel vagy átöltözéssel töltünk, szintén kényelemben teljenek.”

2019. június 26-án lesz a hivatalos megnyitónk, ezt megelőzően pedig 2019. június 19-23. között lehetőség nyílik a nagyközönség számára is, hogy velünk együtt tesztelhessék a kanyarokat.

A teszt időszak alatt kedvezményes, bevezető áron, futamonként br. 3.000 Ft-ért várjuk kedves látogatóinkat!

A teszt időszakban óránként 40 főt tudunk fogadni érkezési sorrendben, és minden kedves vendégünktől szeretnénk visszajelzést is kapni a pályáról egy rövid kérdőív formájában.

Legyen az első közt, próbálja ki a drivingcamp pályáját!

TESZT IDŐSZAK NYITVATARTÁS:

2019. 06.19. 16:00-21:00

2019. 06.20. 16:00-21:00

2019. 06.21. 12:00-22:00

2019. 06.22. 12:00-22:00

2019. 06.23. 12:00-21:00