Hogyan foglaljon

Hírek

c 31 Július 2019

Dübörög a szezon - két keréken!

Újabb motoros szezon - új lehetőségek és kihívások!  

Ahogy kirügyeznek a fák, a száguldás szerelmeseinél előkerülnek a kétkerekűek, amik rengeteg kalandot, ugyanakkor sok veszélyt is tartogatnak vezetőiknek.

A két legkritikusabb pont egy motoros életében a sebesség és a láthatóság. Előbbi azért, mert sokkal hamarabb érjük el a kívánt fokozatot, mint személygépjárművel, utóbbi azért, mert az autósok sokszor későn – olykor túl későn – vesznek észre minket. Egy helytelen vezetéstechnikai döntés vagy akár egy kisebb úthiba is komoly következményekkel járhat.

A két legalapvetőbb tanács, amit adhatunk:

  • mindig viselj megfelelő motoros ruházatot;
  • és ne csak járművedet, hanem magadat is trenírozd mentálisan a szezon kezdetére!

A drivingcamp pályáin a speciális infrastruktúrának köszönhetően hétköznapi és különleges helyzetekre is fel tudunk készíteni. Legyen szó alapmanőverekről, akadálykerülésről, nehezen bevehető kanyarívekről vagy rettegett szintkülönbségekről, professzionális trénereink segítségével mindegyikben rutinos leszel. A kezdőtől a haladó szintig mindenkit a számára megfelelő tréninggel várunk.

Aktualizált tréning tartalommal, izgalmas gyakorlatokkal várjuk két keréken érkező Vendégeinket 2019-ben is!

Tervezett tréning napok, reggel 9.00 órás kezdéssel:

2019. augusztus 04. vasárnap

2019. szeptember 15. vasárnap

2019. szeptember 29. vasárnap

A tréningeken való részvétel minden esetben saját motorral történik.

A jelentkezéseket az recepcio@drivingcamp.hu e-mail címen várjuk, melyeket érkezési sorrendben tudunk regisztrálni, valamint visszaigazolni a szabad helyek függvényében.