Hogyan foglaljon

Hírek

c 3 Október 2017

drivingcamp 5. Születésnap! - Beszámoló

Szeptember 30-án ünneptük 5. születésnapunkat! Szintén ezen a napon ötödik alkalommal került megrendezésre az ,,5 tengelyen-biztos kézzel!" vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny döntője is!

Első élménybeszámoló szülinapi eseményünkről az alábbi linken érhető el.

Luxusautókkal, izgalmas programokkal és tűzijátékkal ünnepel Magyarország legnagyobb vezetéstechnikai centruma

Idén ünnepli ötödik születésnapját Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai központja, a drivingcamp. A Budapesttől 24 kilométerre található pályakomplexum több mint 220 000 négyzetméteren, 7 high-tech modulon kínál lehetőséget a tanulni, gyakorolni vagy szórakozni vágyóknak. A különböző pályák különböző izgalmakat és nehézségeket tartogatnak az idelátogatók számára, amelyek a hétköznapi veszélyhelyzetek mellett az extrém körülményekre is felkészítenek.

A 2012-ben alapított központ rendhagyó programsorozatra készül születésnapja alkalmából. Délelőtt a drivingcamp a szintén születésnapos NIT (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete) programsorozatának helyszínéül szolgál majd, amely során a vendégek az „5 tengelyen biztos kézzel” elnevezésű vezetéstechnikai versenyt izgulhatják végig egy ajándékokkal teli családi nap keretein belül. A délután azonban már teljes egészében a házigazdáé, aki a vállalkozó kedvű sofőröket nem mindennapi kihívások elé állítja. A résztvevők különböző épített akadályokon mérhetik össze tudásukat és rátermettségüket. A programot ezen a napon is professzionális, több nyelven beszélő instruktorok irányítják majd, így garantáltan mindenki épségben hagyja el a pályát. A különleges születésnapon prémium kategóriás sportautókat tesztelhetnek az idelátogatók, de a luxusautók mellett segway-jel, bolondautóval, off-road programmal is készülnek a szervezők, a gyerekeket pedig különböző kézműves programokkal, arcfestéssel és légvárral várják. Az estét a születésnap alkalmából tortával és tűzijátékkal koronázzák meg.

A drivingcamp hiánypótló a hazai vezetéstechnikai piacon, nemcsak szakképzett személyzetével és a legutolsó trendek szerint felszerelt pályáival, hanem azzal a célkitűzésével is, hogy a sofőrök számára megadja azt a magabiztosságot, amellyel minden körülmények között stabilan, felkészülten és felelősséggel tudják uralni az utakat.

Az estig tartó ünneplésre az adrenalinra szomjazókat, a kikapcsolódni vágyókat, de mindenekelőtt az autók és a vezetés szerelmeseit várják majd.