Hipermodern bemutatóteremmel bővült a drivingcamp!

Az Álomszállítóval közös jótékonysági akcióval és ultramodern bemutatóval avattuk fel vadonatúj konferenciatermünket! A 300m2-es showroom a legmodernebb prezentációtechnikai eszközökkel van felszerelve, melyeket az átadón be is mutattunk a lelkes közönségnek. Az üzleti sikerek elérése mellett a drivingcamp vezetőségének célja, hogy visszaadjon valamit a közösségnek, ezért a konferenciaterem nyitóünnepségén adtuk át a drivingcamp adományát az Álomszállítónak.

„A drivingcampen számunkra az innováció mindig hatalmas értéket jelentett, ezért folyamatosan fejlesztünk, feljődünk. Mindig figyelünk a piaci visszajelzésekre, és azt láttuk, hogy hatalmas az igény az ügyfeleink és partnereink részéről egy ilyen előadó - és oktató tér megteremtésére. Ezért is vágtunk bele a projektbe, mely már most az egyik nagy büszkeségünkké vált” – mondta el Dr. Reinhard Platzer, a drivingcamp vezérigazgatója.

„A showroom 300m2, több mint 250 ember, 8 autó, 6 teherautó, vagy akár 4m magas buszok befogadására is alkalmas a hipermodern bemutatótér. A showroomban elérhetőek a legkorszerűbb prezentációs eszközök, ledfalak, hangtechnika, így már teljes körű rendezvénytechnikai szolgáltatást is tudunk biztosítani” – összegezte a showroom paramétereit Popper Péter, a projektvezető.

Természetesen a folyamatos fejlődés mellett a drivingcamp szeretne a közösségnek is adni, ezért nem volt kérdés a vezetőség számára az Álomszállító támogatása. Brandt Viktor, az Alapítvány elnöke személyesen vett részt a bemutatóterem avatóján, ahol átadta a drivingcamp által finanszírozott kerekesszékgyorsító szerkezetet újdonsült tulajdonosának.

„Úgy gondolom, mindig figyelnünk kell egymásra. Emberséggel, egy kis önzetlenséggel és összefogással képesek lehetünk segíteni egymásnak. Ha módodban áll jót cselekedni valakivel, miért ne tennéd meg? Jó érzés, próbáld ki!” – mondta el a drivingcamp showroom megnyitóján Viktor.

Showroom bérlettel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: [email protected] e-mail címen, vagy központi telefoszámunkon várjuk hívását: +36 23 565 530.