Most még nem késő!

Akár 100%-os állami támogatással elérhető legújabb képzésünk a közép-magyarországi székhelyű cégek számára a munkahelyi képzések támogatására kiírt VEKOP-8.5.2-17 és a VEKOP-8.5.3-17 pályázatok keretében.

Útra készen - komplex vezetés és viselkedéstechnikai tréning

Magyarországon egyedülálló készség és kompetencia fejlesztő tréningünk a vezetéstechnika fejlesztésén túl felkészíti a résztvevőket a közlekedés baleset-, stressz- és konfliktushelyzeteinek tudatos és hatékony kezelésére.

Amennyiben Ön és kollégái számára fontos a vezetés biztonsága, a szakszerű, felelősségteljes viselkedés a közlekedés kihívást jelentő komoly helyzeteiben, esetleg szeretne cége költségein megtakarítani a defenzív vezetési stílus megjelenésének köszönhetően mi segítünk Önöknek!

AJÁNLATUNK

A CONSACT Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft és az EMKK Első Magyar Zrt (drivingcamp Hungary) együttműködésének keretein belül létrehoztunk, egy Magyarországon egyedülálló, komplex, gépjármű- vezetéstechnikai kompetenciákat fejlesztő tréninget. A tréning keretein belül a résztvevők megismerik a biztonságos közlekedés alapelveit, a gépjárművezetés pszichológiai kihívásait, elsajátíthatják az elsősegélynyújtás alapfogásait, valamint elméleti és gyakorlati modulok segítségével fejleszthetik az általános vezetéstechnikai készségeiket.

A tréninget olyan társaságoknak ajánljuk, amelyek saját gépjárműparkkal rendelkeznek, folyamatosan közlekednek közúton és fontosnak tartják munkavállalóik felkészültségét a gépjárművek állapotának megóvása, és a közlekedési balesetek okozta kiesések elkerülése érdekében.

Tapasztalataink szerint a vezetéstechnikai tréningeken történő részvétel után kialakul a defenzív szemlélet a gépjárművezetőknél, amely nem csak a baleseti statisztikákat javítja, hanem a gépjárművek élettartamát növeli és nem utolsó sorban az üzemanyag felhasználást is csökkenti.

Útrakészen - komplex vezetés és viselkedéstechnikai tréning

A tréning időtartalma 20 óra, amely az elméleti és gyakorlati képzést is tartalmazza. Képzési modulok:

 

1. Vezetéstechnika

2. Elsősegélynyújtás

3. Stressz és konfliktushelyzetek kezelése

További részletekről érdeklődjön a [email protected] email címen.